OVER ONS

Qlick Technofloor biedt u alles op het gebied van kunststofvloeren, gietvloeren en vloerrenovatie. Kunststof gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht, duurzaam en makkelijk in onderhoud en in ieder interieur toepasbaar, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

 

JARENLANGE ERVARING

Bij Qlick Technofloor kunt u terecht voor vakwerk. Vakwerk in gietvloeren, vloercoatings, troffelvloeren, vloerrenovatie, vloerverwarming en bovenal eerlijk advies. Door de jarenlange ervaring van twee bedrijven te bundelen, hebben wij nog onze dienstverlening nog verder kunnen optimaliseren. Wij zijn van mening dat je met de juiste mensen en de juiste kennis een perfect geheel creëert. Hierom verdelen wij onze organisatie in planning, projectbegeleiding, ontwikkeling, applicatie en verkoop. Door al onze krachten te bundelen bieden wij u flexibiliteit, een optimale service, en kwaliteit.

Wij leiden onze eigen vakmensen op en besteden daarnaast ook veel aandacht aan nascholing en cursussen, zodat onze medewerkers, net als ons bedrijf, zich blijven innoveren. Onze applicateurs zijn verzorgd, communicatief vaardig, u kunt tussentijds altijd met vragen terecht en luisteren naar uw wensen, maar bovenal werken ze met passie aan een schitterend eindresultaat.

De Qlick design group, opgericht door Daniel Verheij had al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied kunststofvloeren en vloerrenovatie. Door de groeiende vraag, had zijn bedrijf behoefte aan een grotere capaciteit. E4 Technofloor had ook zijn sporen verdient op het gebied van kunststofvloeren en was op zoek naar een verdere uitbreiding van diensten. Door samen verder te gaan als Qlick Technofloor is 1 + 1 dus echt 3!

Eerlijk en open advies

 

Wij streven naar een prettige samenwerking en tevreden klanten. De basis van een goede, vertrouwde relatie is een open en eerlijke communicatie en dit begint al bij het eerste vrijblijvende gesprek.

Uw huis is een verlengstuk van u zelf en de omgeving waar u zich fijn en thuis wilt voelen, de vloer is het startpunt van uw interieur. U wilt er een tijd mee vooruit kunnen en dat is het investeren waard. Wij voorzien u graag van alle informatie over onze vloeren. We komen bij u op locatie en nemen graag de tijd om verdere details en eventuele vragen te bespreken. We helpen u bij het kiezen van de juiste soort vloer en de juiste kleur, zodat de vloer waar u van droomt werkelijkheid gaat worden.

Hoogwaardige kwaliteitsvloeren

 

Kwaliteit is een vaak genoemde opmerking als het gaat om producten. Onze opvatting van kwaliteit bestaat echter uit een groter geheel. Naast dat wij streven naar de meest hoogwaardige kwaliteit van onze vloeren, zowel in gebruik op de lange termijn als in wooncomfort, streven wij als bedrijf naar een duurzaam product dat verantwoord is en verwantwoord wordt aangebracht.

Qlick Technofloor zorgt dat de kwaliteit van uw gietvloer ook op de lange termijn gewaarborgd blijft. Door middel van onze onderhoudsscenario’s monitoren wij de kwaliteit voor 5, 10 of zelfs 20 jaar. Zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw kunststof gietvloer.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Het succes van Qlick Technofloor is afhankelijk van het vertrouwen van onze klanten, onze medewerkers, partners en leveranciers. Om dat vertrouwen te behouden moeten wij onze activiteiten op verantwoorde wijze beheren en onze ethische normen en waarden vertalen in alles wat wij doen. Een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering waarbij we bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging maken tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten. Wij nemen onze brede verantwoordelijk serieus. Wij behandelen onze partners en leveranciers alsof het onze collega’s zijn en zorgen ervoor dat onze ethische normen en waarden overeenkomen met die van hen.

Er word door ons hard gewerkt om onze ecologische afdruk te minimaliseren, onze mensen veilig te laten werken en helpen onze klanten om de meest duurzame producten te kiezen.

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur