Onze showroom is te vinden in ons kantoorpand aan de Onyxstraat 25 te Hengelo. Het doel van deze belevingsruimte is het bewust maken van de vele mogelijkheden die Qlick Technofloor te bieden heeft. In deze inspirerende omgeving ervaart u de eigenschappen van onze vloeroplossingen en ziet u voorbeelden van onze afwerkvloeren.

Belevingsruimte die inspireert

Wij laten u graag zien wat de voor en nadelen zijn van de verschillende vloerafwerkingen, bijvoorbeeld ook ten opzichte van vloerverwarming. Tevens kunnen wij u laten zien dat de ondervloer van van groot belang is of het nu gaat om een zand cement, beton, anhydriet of om houten vloeren gaat. Voor alles is een oplossing en dat laten wij u graag zien. Aan de hand van vele voorbeelden en kleuren krijgt u in onze showroom een duidelijk beeld van onze gietvloeren. Een van onze medewerkers zal u hierbij graag geheel vrijblijvend te woord staan over alle aspecten van de gietvloer.

Bent u eindgebruiker of opdrachtgever in de private en zakelijke dienstverlening, de zorg, het onderwijs, de overheidssector, de industrie, de bouw of de techniek? Architect, (technisch) adviseur, bouwkundig aannemer, project-/vastgoedontwikkelaar of werkzaam bij een woningbouwcorporatie? Of wellicht vanuit een ander zakelijke oogpunt geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor een afspraak bij ons in onze showroom of bij u op locatie.