CONTACT

Mocht u nog vragen hebben, een brochure willen aanvragen, onze showroom bezoeken of een afspraak willen plannen voor persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch, per mail of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord. Wij voeren onze werkzaamheden uit door heel Nederland en daarbuiten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Enschede, hier kunt u ook onze showroom bezoeken.

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

Volg ons op social media voor meer foto’s, nieuws en recente projecten

CONTACTFORMULIER

    Kies uw onderwerp

    MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

    Het succes van Qlick Technofloor is afhankelijk van het vertrouwen van onze klanten, onze medewerkers, partners en leveranciers. Om dat vertrouwen te behouden moeten wij onze activiteiten op verantwoorde wijze beheren en onze ethische normen en waarden vertalen in alles wat wij doen. Een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering waarbij we bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging maken tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten. Wij nemen onze brede verantwoordelijk serieus. Wij behandelen onze partners en leveranciers alsof het onze collega’s zijn en zorgen ervoor dat onze ethische normen en waarden overeenkomen met die van hen.

    Er word door ons hard gewerkt om onze ecologische afdruk te minimaliseren, onze mensen veilig te laten werken en helpen onze klanten om de meest duurzame producten te kiezen.