DIENSTEN

Een nieuwe vloer kiezen, van het juiste materiaal, de toepassing en in de juiste kleur, dat doe je niet zomaar even. Het gaat immers om de persoonlijke leef- of werkomgeving. Qlick Technofloor adviseert zorgvuldig bij het maken van de beste keuze. We willen graag voor iedere wens en elke stijl passende mogelijkheden creëren. Wij hebben alles in huis omtrent coatingvloeren, gietvloeren, troffelvloeren en vloerrenovatie.

COATINGVLOER

Een coatingvloer is een unieke vloerafwerking doordat deze met een minimale laagdikte, enorm veel sterkte en kracht heeft.

PARKEERGARAGE

De coatings van Qlick Technofloor voor parkeergarages zijn zeer duurzaam, praktisch en zwaar belastbaar. Gewoon oersterk!

GIETVLOER

Een gietvloer is een vloerafwerking gegoten op de vloer. Chique, stoer en mooi, maar ook zeer gemakkelijk in onderhoud.

RENOVATIE

Kan uw huidige vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Wij renoveren zowel verouderde als beschadigde (kunststof)vloeren.

TROFFELVLOER

Een troffelvloer is een naadloze vloer die bestaat uit gekleurde fijngemalen grind- of kwartskorrels die we samenbinden door epoxyhars.

TECHNISCH ADVIES

Onze experts hebben specifieke vakkennis en kunnen u, waar nodig, voorzien van specialistisch technisch vloeradvies.

ONZE PARTNERS

Wij werken uitsluitend met fabrikanten die voldoen aan onze eisen. En omdat wij nauw samenwerken met onze leveranciers houden wij controle op de kwaliteit. Wij behandelen onze partners en leveranciers alsof het onze collega’s zijn en zorgen ervoor dat onze ethische normen en waarden overeenkomen met die van hen.

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur