Distributiecentrum Aldi

Qlick Technofloor legt megavloer bij nieuw distributiecentrum Aldi aan de A1

Supermarkt Aldi heeft het startschot gegeven voor de constructie van een indrukwekkend nieuw distributiecentrum, strategisch gelegen langs de A1 in Deventer. Dit moderne pand zal een oppervlakte beslaan van 42.000 vierkante meter, en biedt naast kantoorruimte ook plaats aan de huidige distributieoperaties vanuit Groenlo en Ommen.

Innovatieve vloerafwerkingen voor Aldi's duurzaam distributiecentrum

Het ontwerp van dit vooruitstrevende distributiecentrum legt een sterke nadruk op duurzaamheid, met een volledig aardgasvrije constructie en de integratie van zonnepanelen. In dit kader is Qlick Technofloor aangesteld om de vloeren te voorzien van een superieure afwerking. Wij zullen in diverse ruimten op maat gemaakte oplossingen aanbrengen, waaronder epoxy antislip gietvloeren, antistatische schraap-/rolcoatings, en epoxy coatingvloeren. Tevens zullen wij 27.000 strekkende meter vloer verrijken met zorgvuldig aangebrachte belijning en pictogrammen.

Deze opdracht staat symbool voor een prachtige uitdaging en bevestigt tegelijkertijd Qlick Technofloors' reputatie als een partner die elke projectomvang aankan.