COATINGVLOER

Een coatingvloer is een unieke vloerafwerking doordat deze met een minimale laagdikte, enorm veel sterkte en kracht heeft. Deze vloerafwerking is uitstekend geschikt voor de industriële sector, maar kan ook als designvloer uitstekend toegepast worden in een kantoor, winkel, praktijk of andere zakelijke bedrijfsruimte. De vloer is makkelijk in het onderhoud, slijtvast, brandwerend en is verkrijgbaar in vele kleuren. Kortom, een vloer die uitermate geschikt is voor utiliteit, maar ook voor garages, kantines en natte ruimtes.

Coatingvloeren kunnen worden onderverdeeld in 2 categorieën: epoxy of polyurethaan. Voor elke ondergrond, wens of eisen gelden er verschillende mogelijkheden en is de keuze van het materiaal is afhankelijk van de toepassing en het gebruiksdoel. Wij kunnen u hierin adviseren en de afwerking volledig afstemmen naar uw wensen.

Verschil tussen een gietvloer en een coatingvloer

Het verschil tussen een gietvloer en een coating zit vooral in de laagdikte van de vloerafwerking. Een gietvloer is gemiddeld 4 tot 5 keer dikker is dan een coating. Een gietvloer is logischerwijs duurder per m2 dan een coating. Daarnaast is de verwerking en applicatie van de gietvloer iets anders dan bij een coating. Indien je een volledig strakke en gladde vloer wilt, kies dan bij bestaande licht oneffen ondergronden voor een gietvloer.

Wij werken alleen met de beste kwaliteit aan materialen

Wij werken uitsluitend met fabrikanten die voldoen aan onze eisen. En omdat wij nauw samenwerken met onze leveranciers houden wij controle op de kwaliteit. Een aantal van onze eisen bestaat onder andere uit:

  • Voorzien van het label ‘Duurzaam gefabriceerd’

  • Zeer emissiearm

  • Oplosmiddelvrij

  • Slijtvast

  • Geschikt zijn voor het gebruikt van onze ecologische gereedschappen en producten, zoals kartonnen emmers en verfbakken

IMPRESSIE

ONZE ANDERE VLOEROPLOSSINGEN

Wij brengen onze vloeren aan volgens de nieuwste technieken. Vooraf gaan wij met u in overleg om te bepalen wat de beste en meest efficiënte manier is om de gewenste of meest ideale vloer bij u te realiseren. Wij zorgen voor een duurzaam en kostenefficiënt eindproduct, waarmee u jarenlang verder kunt.

PARKEERGARAGE

De coatings van Qlick Technofloor voor parkeergarages zijn zeer duurzaam, praktisch en zwaar belastbaar. Gewoon oersterk!

GIETVLOER

Een gietvloer is een vloerafwerking gegoten op de vloer. Chique, stoer en mooi, maar ook zeer gemakkelijk in onderhoud.

TROFFELVLOER

Een troffelvloer is een naadloze vloer die bestaat uit gekleurde fijngemalen grind- of kwartskorrels die we samenbinden door epoxyhars.

RENOVATIE

Kan uw huidige vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Wij renoveren zowel verouderde als beschadigde (kunststof)vloeren.

TECHNISCH ADVIES

De experts van Qlick Technofloor hebben specifieke vakkennis en kunnen, waar nodig, voorzien van technisch vloeradvies.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Het succes van Qlick Technofloor is afhankelijk van het vertrouwen van onze klanten, onze medewerkers, partners en leveranciers. Om dat vertrouwen te behouden moeten wij onze activiteiten op verantwoorde wijze beheren en onze ethische normen en waarden vertalen in alles wat wij doen. Een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering waarbij we bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging maken tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten. Wij nemen onze brede verantwoordelijk serieus. Wij behandelen onze partners en leveranciers alsof het onze collega’s zijn en zorgen ervoor dat onze ethische normen en waarden overeenkomen met die van hen.

Er word door ons hard gewerkt om onze ecologische afdruk te minimaliseren, onze mensen veilig te laten werken en helpen onze klanten om de meest duurzame producten te kiezen.

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur