GIETVLOER

De gietvloer wint terrein in ons interieur, chique, stoer en mooi. Qlick Technofloor is de specialist in gietvloeren en heeft voor elke vloer de beste oplossing.

Een gietvloer is een kunststof vloerafwerking en zoals het woord al doet vermoeden word het materiaal gegoten op de vloer in een laagdikte van 2 tot 3 mm. Een gietvloer is geschikt voor alle mogelijke ruimtes zoals woning, winkel, kantoor, werkplaatsen, garages etc. Gietvloeren, zijn net als coatingvloeren in twee varianten, epoxy en polyurethaan. Ieder met haar eigen eigenschappen.

Verschil tussen een gietvloer en een coatingvloer

Het verschil tussen een gietvloer en een coating zit vooral in de laagdikte van de vloerafwerking. Een gietvloer is gemiddeld 4 tot 5 keer dikker is dan een coating. Een gietvloer is logischerwijs duurder per m2 dan een coating. Daarnaast is de verwerking en applicatie van de gietvloer iets anders dan bij een coating. Indien je een volledig strakke en gladde vloer wilt, kies dan bij bestaande licht oneffen ondergronden voor een gietvloer.

EIGENSCHAPPEN POLYURETHAAN GIETVLOER

De voordelen van de polyurethaan gietvloeren zijn zeker te vinden in het comfort. Een polyurethaan vloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming en voelt warmer en zachter aan dan bijvoorbeeld hout, tegels en andere bedekkingen. Onze gietvloeren zijn UV bestendig en verkleuren daarom niet. Daarnaast zijn de volgende eigenschappen typerend voor de polyurethaan:

 • Elastisch en daardoor scheur overbruggend

 • Vloeistofdicht

 • Naadloos

 • Kras en slijtvast

 • Brandvrij

 • Geluiddempend

 • Geschikt voor mensen die allergisch zijn aan huisstofmijt (anti-allergeen)

 • Verkrijgbaar in elke RAL/NCS kleur

EIGENSCHAPPEN EPOXY GIETVLOER

De epoxy gietvloer heeft een hoge belastbaarheid en is bestand tegen vocht en chemicaliën. Daarnaast is de vloer makkelijk te reinigen en doet wat deze moet doen en dat is namelijk duurzame ondergrond bieden bij hoge belasting. Verdere eigenschappen zijn:

 • Vloeistofdicht (chemicaliën en andere vloeistoffen)

 • Naadloos

 • Slijtvast

 • Brandvrij

 • Geluiddempend

 • Zeer hoge belastbaarheid

 • Van decoratief tot elektrisch geleidende mogelijkheden

IMPRESSIE

ONZE ANDERE VLOEROPLOSSINGEN

Wij brengen onze vloeren aan volgens de nieuwste technieken. Vooraf gaan wij met u in overleg om te bepalen wat de beste en meest efficiënte manier is om de gewenste of meest ideale vloer bij u te realiseren. Wij zorgen voor een duurzaam en kostenefficiënt eindproduct, waarmee u jarenlang verder kunt.

COATINGVLOER

Een coatingvloer is een unieke vloerafwerking doordat deze met een minimale laagdikte, enorm veel sterkte en kracht heeft.

PARKEERGARAGE

De coatings van Qlick Technofloor voor parkeergarages zijn zeer duurzaam, praktisch en zwaar belastbaar. Gewoon oersterk!

TROFFELVLOER

Een troffelvloer is een naadloze vloer die bestaat uit gekleurde fijngemalen grind- of kwartskorrels die we samenbinden door epoxyhars.

RENOVATIE

Kan uw huidige vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Wij renoveren zowel verouderde als beschadigde (kunststof)vloeren.

TECHNISCH ADVIES

De experts van Qlick Technofloor hebben specifieke vakkennis en kunnen, waar nodig, voorzien van technisch vloeradvies.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Het succes van Qlick Technofloor is afhankelijk van het vertrouwen van onze klanten, onze medewerkers, partners en leveranciers. Om dat vertrouwen te behouden moeten wij onze activiteiten op verantwoorde wijze beheren en onze ethische normen en waarden vertalen in alles wat wij doen. Een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering waarbij we bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging maken tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten. Wij nemen onze brede verantwoordelijk serieus. Wij behandelen onze partners en leveranciers alsof het onze collega’s zijn en zorgen ervoor dat onze ethische normen en waarden overeenkomen met die van hen.

Er word door ons hard gewerkt om onze ecologische afdruk te minimaliseren, onze mensen veilig te laten werken en helpen onze klanten om de meest duurzame producten te kiezen.

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur