RENOVATIE

Problemen met uw huidige kunststofvloer of is uw ondervloer nog niet helemaal klaar voor een vloer van ons? Door onze renovatieoplossingen zorgt Qlick Technofloor  ervoor dat u uiteindelijk optimaal kunt profiteren van de voordelen van onze vloeren.

Van essentieel belang voor een mooie, maar ook kwalitatieve vloer is de ondervloer. Deze dient op de juist wijze te zijn voorbewerkt. Een onbewerkte ondergrond kan namelijk de kwaliteit, het uiterlijk, hechting en de levensduur van de nieuwe vloer nadelig beïnvloeden. Helaas komen wij regelmatig kunststof vloeren tegen die niet op de correctie manier zijn aangebracht of waarbij de ondergrond niet de aandacht heeft gehad die het had moeten hebben. Hierdoor heeft de vloer niet het gewenste eindresultaat of komen er in verloop van tijd gebreken boven water. Qlick Technofloor kan u hierbij helpen. Wij geven gedegen advies en hebben de juiste kennis en vakmensen in huis om uw vloerprobleem op te lossen, zodat u jaren met uw vloer vooruit kan.

Impregneren

Impregneren is een techniek om betonvloeren te beschermen, door indringing van water, dooi zout of andere schadelijke stoffen kan uw betonvloer verzwakken. Vocht heeft een schadelijk effect op uw betonvloer. Denkt u hierbij aan vorstschade en corrosie van de bewapening. Een oplossing hiervoor is het beschermen met een impregneer laag.

Egaliseren

Egaliseren van de vloer is vaak noodzakelijk voorafgaand bij het leggen van een nieuwe bedekking. Een oneven ondergrond kan de kwaliteit, het uiterlijk en de levensduur van de nieuwe vloer nadelig beïnvloeden. Het egaliseren is zowel handmatig als machinaal mogelijk. Qlick Technofloor werkt in bijna alle gevallen machinaal zodat er een betere mengverhouding (dus constant dezelfde verhouding) en het is minder belastend voor onze medewerkers. Dit heeft daarom altijd onze voorkeur, ook bij kleine oppervlaktes. Het is belangrijk dat de ondergrond goed egaal is. Wij werken binnen onze productlijnen met verschillende laagdiktes van 2 tot 40 mm. Deze worden volledig afgestemd op het project die zelfs de grootste oneffenheden kunnen gladtrekken.

Voor de vloeregalisatie maken wij gebruik van mineraalmortels , daarmee zorgen wij dat u een gladde en porievrije vloer krijgt met weinig krimpvorming. Omdat wij uitsluitend werken met kwaliteitsproducten krijgt u gegarandeerd een duurzame ondervloer.

IMPRESSIE

ONZE ANDERE VLOEROPLOSSINGEN

Wij brengen onze vloeren aan volgens de nieuwste technieken. Vooraf gaan wij met u in overleg om te bepalen wat de beste en meest efficiënte manier is om de gewenste of meest ideale vloer bij u te realiseren. Wij zorgen voor een duurzaam en kostenefficiënt eindproduct, waarmee u jarenlang verder kunt.

COATINGVLOER

Een coatingvloer is een unieke vloerafwerking doordat deze met een minimale laagdikte, enorm veel sterkte en kracht heeft.

PARKEERGARAGE

De coatings van Qlick Technofloor voor parkeergarages zijn zeer duurzaam, praktisch en zwaar belastbaar. Gewoon oersterk!

GIETVLOER

Een gietvloer is een vloerafwerking gegoten op de vloer. Chique, stoer en mooi, maar ook zeer gemakkelijk in onderhoud.

TROFFELVLOER

Een troffelvloer is een naadloze vloer die bestaat uit gekleurde fijngemalen grind- of kwartskorrels die we samenbinden door epoxyhars.

TECHNISCH ADVIES

De experts van Qlick Technofloor hebben specifieke vakkennis en kunnen, waar nodig, voorzien van technisch vloeradvies.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Het succes van Qlick Technofloor is afhankelijk van het vertrouwen van onze klanten, onze medewerkers, partners en leveranciers. Om dat vertrouwen te behouden moeten wij onze activiteiten op verantwoorde wijze beheren en onze ethische normen en waarden vertalen in alles wat wij doen. Een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering waarbij we bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging maken tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten. Wij nemen onze brede verantwoordelijk serieus. Wij behandelen onze partners en leveranciers alsof het onze collega’s zijn en zorgen ervoor dat onze ethische normen en waarden overeenkomen met die van hen.

Er word door ons hard gewerkt om onze ecologische afdruk te minimaliseren, onze mensen veilig te laten werken en helpen onze klanten om de meest duurzame producten te kiezen.

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur