TECHNISCH ADVIES

Door de jarenlange ervaring van onze mensen binnen Qlick Technofloor hebben wij een grote expertise en specifieke vakkennis op het gebied van ondergronden en afwerkingen, zoals kunststof vloersystemen.

 

Wij zijn werkzaam op het gebied van dekvloeren, vloerafwerking, reparatie en onderhoud. Wij kunnen u adviseren op het gebied van schade-diagnose, opstellen van bestekomschrijvingen, opstellen van expertiserapporten, kwaliteitsborging van de uitvoering, onderzoek en metingen of het opstellen van technische werkomschrijvingen en kwaliteitscontroles.

Schade aan uw vloer of niet geheel tevreden?

Mocht u twijfelen over de kwaliteit van uw vloer of er is schade ontstaan? In opdracht van u kunnen wij dan het nodige onderzoek uitvoeren. Wij kunnen bijvoorbeeld door metingen, vaststellen welke eigenschappen een vloerafwerking bezit.

Waarover wij u kunnen adviseren

Een vloer is de basis van de gebruiksruimte en een investering waard. Het toekomstige gebruik is een belangrijke factor bij het ontwerp van vloeren en vloersystemen. De opdrachtgever definieert de wensen aan de hand van de bestemming van de ruimten waarin de vloer moet worden aangebracht en wij brengen advies uit over bijvoorbeeld:

  • Soort oppervlak en vloerafwerking

  • Bijzondere gebruikstemperaturen of gebruikseisen

  • Eisen betrekking hebbende op slijtvastheid, stroefheid, ruwheid, geleidbaarheid, sterkte en dichtheid

  • Oppervlaktetextuur, vereiste kleuren of afwerking qua glanzend of mat

  • Uitvoeringsperiode

IMPRESSIE

ONZE ANDERE VLOEROPLOSSINGEN

Wij brengen onze vloeren aan volgens de nieuwste technieken. Vooraf gaan wij met u in overleg om te bepalen wat de beste en meest efficiënte manier is om de gewenste of meest ideale vloer bij u te realiseren. Wij zorgen voor een duurzaam en kostenefficiënt eindproduct, waarmee u jarenlang verder kunt.

COATINGVLOER

Een coatingvloer is een unieke vloerafwerking doordat deze met een minimale laagdikte, enorm veel sterkte en kracht heeft.

PARKEERGARAGE

De coatings van Qlick Technofloor voor parkeergarages zijn zeer duurzaam, praktisch en zwaar belastbaar. Gewoon oersterk!

GIETVLOER

Een gietvloer is een vloerafwerking gegoten op de vloer. Chique, stoer en mooi, maar ook zeer gemakkelijk in onderhoud.

TROFFELVLOER

Een troffelvloer is een naadloze vloer die bestaat uit gekleurde fijngemalen grind- of kwartskorrels die we samenbinden door epoxyhars.

RENOVATIE

Kan uw huidige vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Wij renoveren zowel verouderde als beschadigde (kunststof)vloeren.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Het succes van Qlick Technofloor is afhankelijk van het vertrouwen van onze klanten, onze medewerkers, partners en leveranciers. Om dat vertrouwen te behouden moeten wij onze activiteiten op verantwoorde wijze beheren en onze ethische normen en waarden vertalen in alles wat wij doen. Een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering waarbij we bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging maken tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten. Wij nemen onze brede verantwoordelijk serieus. Wij behandelen onze partners en leveranciers alsof het onze collega’s zijn en zorgen ervoor dat onze ethische normen en waarden overeenkomen met die van hen.

Er word door ons hard gewerkt om onze ecologische afdruk te minimaliseren, onze mensen veilig te laten werken en helpen onze klanten om de meest duurzame producten te kiezen.

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur