TROFFELVLOER

Een troffelvloer is een naadloze vloer die bestaat uit gekleurde fijngemalen grind- of kwartskorrels die we samenbinden door epoxyhars.

Een troffelvloer dankt zijn naam aan de manier waarop de vloermortel aangebracht wordt. Dit gebeurt namelijk handmatig met een troffel en een vlakspaan. Een troffelvloer is uitermate geschikt voor locaties waar een vloer zwaar belast wordt, de vloer is nagenoeg onverwoestbaar en als deze geseald wordt is de vloer ook vloeistofdicht. Troffelvloeren komen dan ook vaak voor bij de industrie, maar ook werkplaatsen en parkeergarages. Ook is een troffelvloer een prima combinatie met vloerverwarming. Een troffelvloer is leverbaar in verschillende kleuren en korrelgroottes. Daarnaast heeft u bij de aanleg keuze uit een matte of een glanzende afwerking. Mede door al deze eigenschappen en de talloze mogelijkheden qua uitstraling, zien we de troffelvloer ook steeds vaker terug in woonhuizen.

Troffelvloeren kunnen wel tegen een stootje

Het onderhoud van een troffelvloer is zeer eenvoudig. De vloer is naadloos en vloeistofdicht waardoor stof en vloeistoffen niet in de vloer kunnen trekken. Het is bestand tegen chemicaliën waardoor ook het gebruik van zwaardere schoonmaakmiddelen geen enkel probleem is.

Voordelen van een troffelvloer

Een ander voordeel van een troffelvloer is dat deze weinig beperkingen kent in de aan te brengen laagdikte, wanneer er dus grotere oneffenheden zijn, kunnen deze makkelijk worden uitgewerkt aangezien een dikkere laagdikte, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een giet- of coatingvloer, geen probleem is. Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Mechanisch belastbaar

  • Sterk en slijtvast

  • Bestand tegen vloeistoffen, chemicaliën en zuren

  • Te combineren met vloerverwarming

  • Naadloos en eenvoudig te onderhouden

  • Stijlvolle natuurlijke uitstraling

IMPRESSIE

ONZE ANDERE VLOEROPLOSSINGEN

Wij brengen onze vloeren aan volgens de nieuwste technieken. Vooraf gaan wij met u in overleg om te bepalen wat de beste en meest efficiënte manier is om de gewenste of meest ideale vloer bij u te realiseren. Wij zorgen voor een duurzaam en kostenefficiënt eindproduct, waarmee u jarenlang verder kunt.

COATINGVLOER

Een coatingvloer is een unieke vloerafwerking doordat deze met een minimale laagdikte, enorm veel sterkte en kracht heeft.

PARKEERGARAGE

De coatings van Qlick Technofloor voor parkeergarages zijn zeer duurzaam, praktisch en zwaar belastbaar. Gewoon oersterk!

GIETVLOER

Een gietvloer is een vloerafwerking gegoten op de vloer. Chique, stoer en mooi, maar ook zeer gemakkelijk in onderhoud.

RENOVATIE

Kan uw huidige vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Wij renoveren zowel verouderde als beschadigde (kunststof)vloeren.

TECHNISCH ADVIES

De experts van Qlick Technofloor hebben specifieke vakkennis en kunnen, waar nodig, voorzien van technisch vloeradvies.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Het succes van Qlick Technofloor is afhankelijk van het vertrouwen van onze klanten, onze medewerkers, partners en leveranciers. Om dat vertrouwen te behouden moeten wij onze activiteiten op verantwoorde wijze beheren en onze ethische normen en waarden vertalen in alles wat wij doen. Een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering waarbij we bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging maken tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten. Wij nemen onze brede verantwoordelijk serieus. Wij behandelen onze partners en leveranciers alsof het onze collega’s zijn en zorgen ervoor dat onze ethische normen en waarden overeenkomen met die van hen.

Er word door ons hard gewerkt om onze ecologische afdruk te minimaliseren, onze mensen veilig te laten werken en helpen onze klanten om de meest duurzame producten te kiezen.

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur