VLOERVERWARMING

Qlick Technofloor levert het totaalconcept, dus ook voor een complete vloerverwarming bent u bij ons op het juiste adres.

Samen met onze samenwerkingspartner kunnen wij het gehele systeem voor vloerverwarming bij u leveren en installeren. Van het frezen van de sleuven tot de installatie van de volledige en zeer kwalitatieve verdeler, van het aanbrengen van de verwarmingsbuizen tot aan het dischtstrijken van de sleuven en het eventueel egaliseren van uw vloer, wij nemen u het gehele proces uit handen. Hierna kan de door u gewenste vloerbekleding worden aangebracht. Bij dit type grondverwarming liggen de buizen dicht bij de uiteindelijke vloerafwerking. Dit zorgt ervoor dat de vloer snel warm wordt en dat het warmteverlies naar onder toe zeer beperkt blijft.

Voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast in zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen. Dit is ook niet zo gek, want vloerverwarming heeft verschillende aantrekkelijke voordelen. Zo werkt vloerverwarming via stralingswarmte waardoor de warmte verspreid wordt onder het vloeroppervlak, hierdoor voelt u een aangename warmte bij een lagere luchttemperatuur. Andere voordelen zijn:

  • Energiezuinige verwarming

  • Moeiteloos te gebruiken

  • Meer leefruimte en geen radiatoren meer in het zicht

  • Ideaal te combineren met onze vloersystemen

  • Veilig en comfortabel

IMPRESSIE

ONZE ANDERE VLOEROPLOSSINGEN

Wij brengen onze vloeren aan volgens de nieuwste technieken. Vooraf gaan wij met u in overleg om te bepalen wat de beste en meest efficiënte manier is om de gewenste of meest ideale vloer bij u te realiseren. Wij zorgen voor een duurzaam en kostenefficiënt eindproduct, waarmee u jarenlang verder kunt.

COATINGVLOER

Een coatingvloer is een unieke vloerafwerking doordat deze met een minimale laagdikte, enorm veel sterkte en kracht heeft.

PARKEERGARAGE

De coatings van Qlick Technofloor voor parkeergarages zijn zeer duurzaam, praktisch en zwaar belastbaar. Gewoon oersterk!

GIETVLOER

Een gietvloer is een vloerafwerking gegoten op de vloer. Chique, stoer en mooi, maar ook zeer gemakkelijk in onderhoud.

RENOVATIE

Kan uw huidige vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Wij renoveren zowel verouderde als beschadigde (kunststof)vloeren.

TECHNISCH ADVIES

De experts van Qlick Technofloor hebben specifieke vakkennis en kunnen, waar nodig, voorzien van technisch vloeradvies.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Het succes van Qlick Technofloor is afhankelijk van het vertrouwen van onze klanten, onze medewerkers, partners en leveranciers. Om dat vertrouwen te behouden moeten wij onze activiteiten op verantwoorde wijze beheren en onze ethische normen en waarden vertalen in alles wat wij doen. Een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering waarbij we bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging maken tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten. Wij nemen onze brede verantwoordelijk serieus. Wij behandelen onze partners en leveranciers alsof het onze collega’s zijn en zorgen ervoor dat onze ethische normen en waarden overeenkomen met die van hen.

Er word door ons hard gewerkt om onze ecologische afdruk te minimaliseren, onze mensen veilig te laten werken en helpen onze klanten om de meest duurzame producten te kiezen.

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur