SERVICE & ONDERHOUD

Uw Qlick technofloor vloer is klaar en ligt er strak en mooi in. Om deze zo mooi te houden is wel enig onderhoud vereist. Hieronder vindt u een overzicht van onze onderhoudsmiddelen, welke u tevens via deze website kunt bestellen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te nemen, zodat ook op de lange termijn uw vloer in topconditie blijft en eventuele beschadigingen kosteloos kunnen worden gerepareerd.

ONDERHOUDSSCENARIO

Qlick Technofloor wil natuurlijk dat u jarenlang plezier heeft van uw vloer. Daarom kunnen wij samen met u een onderhoudsscenario worden gemaakt. In dit onderhoudsscenario brengen wij in kaart wat de kosten zijn voor onderhoud van de vloer per jaar, dit voor een periode van 10/15 of 20 jaar, zoals u wenst. Deze samenwerking is open, transparant en betreft een soort abonnementsvorm, waarin wij jaarlijks een inspectie kunnen uitvoeren en wanneer nodig reparaties kosteloos repareren, afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Zo kan de hoge kwaliteit van de vloer gewaarborgd blijven. Dit wordt gerapporteerd en ook geëvalueerd met u en deze rapportage wordt door ons bewaard en jaarlijks bijgewerkt. Verder staat in het onderhoudsscenario ook beschreven wanneer er (indien van toepassing) een nieuwe laag op de vloer aangebracht dient te worden. Het technische advies wordt daarbij aangevuld met de kennis van de verschillende bedrijven waarmee wij samenwerken. Er worden geen (langdurige) contracten afgesloten, het abonnement kan zonder enig probleem worden stopgezet.

ADVIEZEN

Bekijk hieronder de diverse adviezen voor zowel de particuliere gebruiker als de zakelijke gebruiker van onze vloeren.

ONDERHOUDSPRODUCTEN

Uiteraard wilt u uw vloer zo mooi mogelijk houden en zal de vloer ook gereinigd moeten worden. Onze vloeren zijn relatief eenvoudig te reinigen, helemaal met onze speciale onderhoudsmiddelen. Onze onderhoudsmiddelen zijn zeepvrij, waardoor uw vloer veilig en streeploos gereinigd kan worden. Qlick Technofloor heeft professionele reinigingsmiddelen in haar assortiment, welke alleen gebruikt worden door de professionals! Bestel eenvoudig via ons contactformulier. Geef per product het aantal aan en u ontvangt de levering met factuur per post. De verzendkosten bedragen € 6,95 per bestelling.

GREENSPEED

Steel + mop

Met innovatieve magnetische sluiting die de mop met één klik en gedurende de hele levensduur op de ideale positie houdt. De Greenspeed sprenklersteel heeft een geïntegreerd waterreservoir, waardoor het gebruik van emmers overbodig wordt. De mop is uitwasbaar.

€ 135,00

Inclusief 21% btw.

GREENSPEED MOP

Bestel eenvoudig een extra microvezel mop bij uw GREENSPEED systeem. Met 1 mop kan zonder spoelen en wringen ongeveer 60 vierkante meter gedweild worden. De mop is wasbaar in de wasmachine, zonder wasverzachter en kan minimaal 500 keer gewassen worden, voordat deze vermindert in kwaliteit.

€ 19,95

Inclusief 21% btw.

CLEAR GREEN F10

 

Clear Green F10 Kunststof vloerreiniger is een laagschuimend reinigingsmiddel voor de dagelijkse en periodieke reiniging van alle epoxy gebonden, epoxy gecoate en polyurethaan vloeren. Dit product laat geen zeepfilm na en droogt streeploos op, waardoor het de slipvastheid van oppervlakken niet aantast.

€ 9,95

Inclusief 21% btw.

RZ Basisreiniger

 

Krachtige basisreiniger voor het dagelijks onderhoud en het verwijderen van zware vervuiling en oude onderhoudslagen. Ook voor periodiek onderhoud is deze  reiniger uitermate geschikt.  Geschikt voor PVC, vinyl, rubber, linoleum, gietvloeren, natuur- en kunststeen.

€ 9,95

Inclusief 21% btw.

RZ Vlekverwijderaar

 

Hardnekkige vlekken en schopstrepen, die niet door het dagelijks onderhoud worden verwijderd, kunnen met RZ Vlekverwijderaar worden behandeld. Geschikt voor PVC, vinyl, rubber, linoleum, gietvloeren, natuur- en kunststeen, gelakt parket, laminaat

€ 14,95

Inclusief 21% btw.

VOORDEELSET

 

Wilt u in 1 keer goed voorbereid zijn? Bestel dan onze complete set met extra voordeel. De set bestaat uit de GREENSPEED steel + mop, een literfles Clear greenF10 en een spuitflacon RZ Vlekverwijderaar van 500 ml. Met gratis dosseerflacon. Uw vloer blijft als nieuw!

€ 145,00

Inclusief 21% btw.

Primacover Basic afdekvlies

 

PrimaCover is een zelfklevend lichtgewicht afdekvlies dat een uitstekende bescherming biedt tegen vocht en vuil. Het vlies is schokabsorberend, vloeistofdicht en gemaakt van gerecyclede polyestervezels. Geschikt voor diverse droge ondergronden. 25 vierkante meter per rol.

€ 35,50

Inclusief 21% btw. Exclusief verzendkosten.

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

085 0220640

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur