Als bouwcombinatie Stadskantoor Hengelo werken Trebbe Bouw en Van Wijnen samen aan de nieuwbouw van het Stadskantoor in Hengelo, tussen het huidige stadhuis en de Deldenerstraat.

Het nieuwe Stadskantoor, dat ontworpen is door EGM Architecten, laat zich kenmerken als eigentijds, energiezuinig en duurzaam. Het gebouw omvat ongeveer 8.000 m2 kantoorruimte, 900 m2 publieksruimte en een parkeerkelder van circa 2.200 m2. Qlick Technofloor is om onze expertise en ons kwalitatieve vakwerk benaderd om de vloerafwerking te verzorgen.

Fase 1 gestart

Van deze ruimtes zijn wij afgelopen week gestart om de liftkernen, de trappenhuizen, de 1e verdieping en de trappen in de publieksruimten te voorzien van een 5-laags systeem polyurethaan gietvloer. De trappen zijn uiteraard voorzien van een antislip laag en zijn voorzien van een lichtgrijze accentkleur voor de visuele duidelijkheid. Fase 1 bestaat uit het aanbrengen van 1700 m2 gietvloer, waar nu al 400 m2 van gereed is.

Resultaat van deze 400 m2

  • Stadskantoor Hengelo

De volgende fase is het aanbrengen van 1900m2 waterdamp doorlatende vloercoating, op basis van epoxy, in de parkeerkelder. Uiteraard zullen wij u hier later meer van laten zien.

Ook op zoek naar een goede partner in vloerafwerking? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.