Je zal (afhankelijk van de ervaring die je tot nu toe hebt) starten met een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met onze manier van werken, het materieel en natuurlijk je nieuwe collega’s. Zo word je op den duur samen met je collega verantwoordelijk voor het totale proces van het aanbrengen van onze (giet)vloeren. Het aanbrengen van onze vloeren, gietvloeren, coatingvoeren andere soorten vloeren is een specialistisch en ambachtelijk vak. Wanneer je bij ons komt werken word je een echte vloerenspecialist.

Naast het aanbrengen van de verschillende soorten vloeren, kun je ook ingezet worden voor onze andere werkzaamheden zoals b.v. het specialistisch reinigen van winkelvloeren of inspringen bij calamiteiten, maar vloeren zullen jouw specialisme en basis zijn.

Wij vragen

Ervaring is een pré, maar ook onervaren sollicitanten zijn welkom. Je leert écht een vak. Wanneer je weinig ervaring hebt met het aanbrengen van vloeren, dan is het wel goed dat je in ieder geval affiniteit hebt met de bouw en in het bezit bent van twee rechterhanden.

  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau.
  • Je bent representatief en communicatief.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur BE.
  • Je vindt het niet erg om vroeg op te staan en pas naar huis te gaan als de klus geklaard is en je hebt bovenal een positieve instelling.

Wie zijn wij

Qlick Technofloor is een jonge organisatie die gaat voor kwaliteit. Wij bieden totaaloplossingen voor afwerkvloeren en zijn gespecialiseerd in gietvloeren. Wij stemmen de vloer af op het project. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en geven deskundig advies.

Wij bieden

Een fulltime werkplek in een innovatieve organisatie die volop in beweging is en investeert in medewerkers, materieel en duurzame relaties met klanten en leveranciers. Wij bieden een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden en een stabiele baan.

Word jij ons nieuwe collega?
Mail dan je CV met een korte introductie van jezelf naar info@qlick-technofloor.nl of bel voor meer informatie met dhr. D. Verheij, telefoonnummer 074-7410004