NIEUWS2019-05-24T13:05:34+02:00

NIEUWS & RECENTE PROJECTEN

Wij bieden een breed scala aan vloeroplossingen door heel Nederland en daarbuiten. Hier vindt u de meest recente projecten en andere interessante artikelen.

LANDELIJK & STRAK DESIGN

In het mooie Twentse landschap op ’t Vaneker, mochten wij weer een prachtig woonhuis voorzien van onze design gietvloer! 't Vaneker ligt midden in de driehoek Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Met op nog geen tien minuten fietsafstand het centrum van Enschede. Het prachtige woonhuis hebben wij voorzien van een 5 laags systeem polyurethaan gietvloer in betonlook. De combinatie tussen een landelijk en strak design met daarin mooie elementen zoals verschillende vloerafwerkingen, zoals hout maakt dit totaal plaatje helemaal af! Wij zijn er super trots op! Gaat u ook nieuw bouwen of is uw interieur toe aan vernieuwing. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

STERK WERK IN BUNNIK

In opdracht van de Van Ginkel Groep uit Valburg hebben wij dit parkeerdek met garage-units en hellingbaan in Bunnik voorzien van een waterdicht en scheuroverbruggend membraan. In combinatie met de Prodetail plint detaillering is de vloeistofdichtheid gegarandeerd! Hieronder het eindresultaat. Bent u eindgebruiker of opdrachtgever in de private en zakelijke dienstverlening, de zorg, het onderwijs, de overheidssector, de industrie, de bouw of de techniek? Architect, (technisch) adviseur, bouwkundig aannemer, project-/vastgoedontwikkelaar of werkzaam bij een woningbouwcorporatie? Of wellicht vanuit een ander zakelijke oogpunt geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor een afspraak bij ons in onze showroom of bij u op locatie.

Qlick Technofloor is ONLINE!

HOERA! Het is zover! Onze website is online. Onze fusie kreeg sneller vorm dan we eigenlijk konden handelen. We moesten dan ook keuzes maken. De keuze om onze klanten en opdrachtgevers de aandacht te blijven geven die ze verdienen, was natuurlijk geen moeilijke. Goede communicatie en kwalitatieve goede vloeren leveren was en is onze topprioriteit. Het ontwerp en de realisatie van de website kreeg dan ook even iets minder prioriteit. Maar na een aantal maanden hard werken is het zover! De website is online. U kunt hier beknopt alle informatie vinden over ons bedrijf, onze producten en diensten, onze contactmogelijkheden en natuurlijk onze mooie vloeren. U kunt onderhoudsproducten bestellen en in de nabije toekomst onze brochures downloaden. Het ontwerp en de realisatie zijn van de hand van Marleen Kulk - Grafisch ontwerp en samen met Marleen hebben we een stukje werk neergezet waar we trots op zijn! Veel lees- en kijkplezier! Daniël Verheij en het team Qlick Technofloor

Bezoek onze showroom

Onze showroom is te vinden in ons kantoorpand aan de Onyxstraat 25 te Hengelo. Het doel van deze belevingsruimte is het bewust maken van de vele mogelijkheden die Qlick Technofloor te bieden heeft. In deze inspirerende omgeving ervaart u de eigenschappen van onze vloeroplossingen en ziet u voorbeelden van onze afwerkvloeren. Belevingsruimte die inspireert Wij laten u graag zien wat de voor en nadelen zijn van de verschillende vloerafwerkingen, bijvoorbeeld ook ten opzichte van vloerverwarming. Tevens kunnen wij u laten zien dat de ondervloer van van groot belang is of het nu gaat om een zand cement, beton, anhydriet of om houten vloeren gaat. Voor alles is een oplossing en dat laten wij u graag zien. Aan de hand van vele voorbeelden en kleuren krijgt u in onze showroom een duidelijk beeld van onze gietvloeren. Een van onze medewerkers zal u hierbij graag geheel vrijblijvend te woord staan over alle aspecten van de gietvloer. Bent u eindgebruiker of opdrachtgever in de private en zakelijke dienstverlening, de zorg, het onderwijs, de overheidssector, de industrie, de bouw of de techniek? Architect, (technisch) adviseur, bouwkundig aannemer, [...]

Groot, groter, grootst!

Het begon met de onderbouw van Leidsche Rijn Centrum die bouwcombinatie Hurks-Slokker in Utrecht realiseerde. Een reusachtige ondergrondse expeditiestraat met gangenstelsel, goederenlift en een fors bemeten parkeergarage. Hierboven winkels en woningen, een waar stadshart van Utrecht. Qlick Technofloor is gevraagd om coatingen aan te brengen in de enorme parkeergarage, coatingen in de gangenstelsels van de bergingen en ook om de ondergrondse expeditiestraat te voorzien van een oersterke vloercoating. Een gigantisch mooi project met een geweldig eindresultaat. Een hele ervaring, voor ons, alle aannemers, bewoners en andere betrokkenen.

Woningen zonder gas!

Afgelopen week stond onze goede vriend van de Qlick familie, Barry Top, in het dagblad. Barry is werkzaam bij De Woonplaats als Coördinator onderhoud en duurzaamheid en zij doen op dit moment in Enschede een pilot met het verwarmen van 229 appartementen met een installatie die deels op waterstof werkt. Een innovatief en duurzaam concept! Wij zijn erg blij dat iemand met zo’n uitgebreide kennis ons, in zijn vrije uren, wil adviseren over hoe wij ons bedrijf en werkzaamheden nog duurzamer kunnen uitvoeren.

Laad meer berichten

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Het succes van Qlick Technofloor is afhankelijk van het vertrouwen van onze klanten, onze medewerkers, partners en leveranciers. Om dat vertrouwen te behouden moeten wij onze activiteiten op verantwoorde wijze beheren en onze ethische normen en waarden vertalen in alles wat wij doen. Een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering waarbij we bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging maken tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten. Wij nemen onze brede verantwoordelijk serieus. Wij behandelen onze partners en leveranciers alsof het onze collega’s zijn en zorgen ervoor dat onze ethische normen en waarden overeenkomen met die van hen.

Er word door ons hard gewerkt om onze ecologische afdruk te minimaliseren, onze mensen veilig te laten werken en helpen onze klanten om de meest duurzame producten te kiezen.

MAIL ONS

info@qlick-technofloor.nl

BEL ONS

+31 (0)74 741 0004

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur